Markten en Braderieën

In de gastvrije gemeente Schagen vormen markten en braderieën een bruisend hart van de lokale gemeenschap. Het hele jaar door worden de straten van Schagen en omliggende dorpen levendig met een divers aanbod aan kraampjes waar lokale ambachtslieden, boeren en ondernemers hun waren aanbieden. Van verse streekproducten en handgemaakte sieraden tot vintage vondsten en culinaire delicatessen, de markten en braderieën in Schagen zijn een ware ontdekkingsreis voor zintuigen en smaakpapillen.

Deze evenementen bieden niet alleen de kans om unieke producten te vinden, maar ook om de warme, uitnodigende sfeer van de gemeente te ervaren. Bezoekers en inwoners komen samen om te genieten van live muziek, straattheater en workshops, die vaak onderdeel uitmaken van deze gezellige dagen. Of je nu op zoek bent naar dat ene speciale item, wilt proeven van lokale lekkernijen of gewoon wilt genieten van de levendige atmosfeer, de markten en braderieën in Schagen staan garant voor een plezierige en memorabele dag uit.

Ontdek de highlights

West-Friese Markt

Lees meer over de West-Friese Markt

Markten en Braderieën

Bekijk de markten en braderieën via de app!

Meer weten?

Download dan nu de Strand & Land app en mis niks meer van de vele mogelijkheden in onze mooie kustgemeente op het gebied van evenementen, uitjes, ontspanning en meer.

nl_NLNL