Strand

Langs de kustlijn van de Noordzee liggen de brede en schone stranden van Callantsoog, Groote Keeten, Petten en Sint Maartenszee. Deze badplaatsen bieden de perfecte setting voor een ontspannen dag aan zee, compleet met de mogelijkheid om de omgeving te verkennen. En goed om te weten: je parkeert gratis.

Je kunt mooie (strand)wandelingen maken door de verschillende gebieden en uitwaaien langs de kust. In de warmere maanden, zoals de zomer en soms zelfs in de lente, nodigen de stranden uit tot zonnebaden en het genieten van een verkoelend drankje bij een van de gezellige strandpaviljoens.

Al vele jaren wappert de Blauwe Vlag aan de stranden van deze kustplaatsen. De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding. Het doel van de Blauwe Vlag is om overheden, ondernemers en recreanten blijvend te betrekken bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu.

Ontdek de highlights

Callantsoog

Groote Keeten

Petten

Sint Maartenszee

Meer weten?

Download dan nu de Strand & Land app en mis niks meer van de vele mogelijkheden in onze mooie kustgemeente op het gebied van evenementen, uitjes, ontspanning en meer.

nl_NLNL