Eten en Beleven

Schagen en de omliggende dorpen bieden volop mogelijkheden om gezellig iets te eten of te drinken. Of je nu in een van de diverse restaurants neerstrijkt of kiest voor een strandpaviljoen aan de kustlijn, de keuze is aan jou. In het centrum van Schagen kun je genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner, terwijl je zit in sfeervolle straatjes met zicht op de imposante Grote Kerk. Wat je smaak ook is, in de gemeente Schagen vind je het allemaal. Kom langs en ervaar het zelf!

Daarnaast bruist het in de regio het hele jaar door van de evenementen en activiteiten. Van culturele festivals en muziekoptredens tot lokale markten en sportgebeurtenissen, er is altijd iets te beleven. Deze evenementen bieden een perfecte gelegenheid om de lokale cultuur te ervaren, nieuwe mensen te ontmoeten en onvergetelijke momenten te creƫren. Of je nu van de levendige sfeer van een festival geniet of de gezelligheid van een markt, Schagen biedt voor ieder wat wils.

Ontdek de highlights

Restaurants

Bekijk de restaurants in de gemeente Schagen

Evenementen

Bekijk de evenementen via de app!

Meer weten?

Download dan nu de Strand & Land app en mis niks meer van de vele mogelijkheden in onze mooie kustgemeente op het gebied van evenementen, uitjes, ontspanning en meer.

nl_NLNL